Mocht je de verkeerde maat besteld hebben of het bestelde product niet mooi vinden dan is dat geen probleem, je kunt het product terugsturen waarna wij je geld terugstorten of een andere maat opsturen. Bij Mountain Lifestyle heb je 30 dagen om je product terug te sturen. Het is echter niet toegestaan het product te gebruiken. Alleen producten die in nieuwstaat zijn kunnen worden teruggestuurd. Ook moet de originele verpakking onbeschadigd zijn en moeten alle kaartjes en labels onbeschadigd zijn. Als je een product wilt retourneren, doorloop dan de volgende stappen.

 1. Laat ons weten dat je het pakket terugstuurt
Stuur een e-mail naar info@mountainlifestyle.nl en vermeld daarbij:
A) De reden van je retour
B) Het ordernummer zoals vermeldt in de orderbevestiging en factuur.

 2. Je pakket inpakken
Stuur het product terug in de doos waarin je het ontvangen hebt. Het is hierbij belangrijk alle originele verzendstikkers te verwijderen zodat dit niet fout kan gaan bij het postbedrijf. Zorg dat je altijd je originele ordernummer in of op het pakket vermeldt. Als je wilt ruilen tegen een andere maat of model of je je aankoopbedrag teruggestort wilt hebben, vermeldt dit dan ook even met een notitie.

 3. Je pakket verzenden
Wanneer je het pakket hebt ingepakt dan kan je deze via het dichtstbijzijnde postkantoor verzenden. Verzend het pakket naar de volgende locatie:
Mountain Lifestyle
De Bijlen 4
2406LL Alphen aan den Rijn
Nederland